Bilferie i tyskland

De tyske motorveje er brede, lange og virker uendelige, hvilket både kan være balsam for sjælen eller et mareridt for den utålmodige. Men på en bilferie er der ikke plads til utålmodighed! Der skal man leve i nuet og nyde hvert øjeblik. Du kan starte din roadtrip i Flensborg, hvor I kan få tanket op på både benzin og snacks til turen. Herfra går turen så sydpå og snart vil du køre mod førnævnte store motorveje. Vi anbefaler en pålidelig Skoda Octavia brugt. Hvis du begiver dig af sted tidligt om morgenen – og vi mener virkelig tidligt – er det muligt at tilbagelægge hundredvis af kilometer om dagen. Landskabet varierer fra bløde bakker og skove til maleriske små byer som Rastatt, Karlsruhe og Heidelberg, der er smuk nok til at blive kaldt “Heidelberg ved Rhinen”. Længere mod syd ligger Freiburg im Breisgau med sin berømte gotiske katedral, der er kendt som “Schwarzwaldmädel” (Schwarzwaldpige).

 

Hvis du har mod på det, kan du rejse videre til Schweiz ad den berømte Route du Rhin. Du kan også køre tilbage nordpå mod Frankfurt og Köln, hvor du kan gøre holdt for at få en traditionel pølse eller andre delikatesser. Vejene er godt skiltet, og der er tankstationer overalt langs ruten, så du behøver aldrig at bekymre dig om at fare vild eller løbe tør for brændstof. Hvis du vælger at blive i Tyskland og køre mod Frankfurt bør du opleve byens natteliv ved floden Main, som er verdensberømt.

 

Hvis du er mere interesseret i kultur, kan du tage tilbage til Köln og besøge Museum Ludwig for at se nogle fantastiske billeder af Andy Warhol eller en af de mange andre udstillinger. Du kan også udforske den gamle bydel med den berømte katedral, mens du nipper til en aromatisk kaffe. Hvis du stadig har lidt energi tilbage, kan du besøge natklubber som “Dom”, hvor du kan danse til daggry på din bilferie i Tyskland!

 

I München kan du finde en by fuld af liv, kultur og sport. Den olympiske park, den engelske have og de mange andre attraktioner vil gøre dit ophold i denne storby uforglemmeligt. På din bilferie kan du også tage nordpå til Østersøen, f.eks. til den tyske hansestad Wismar, som er på UNESCO’s verdensarvsliste og har en lille rød bro, der minder meget om Amsterdams lignende bro.