beskæftigelse i de kolde måneder

BESKÆFTIGELSE I DE KOLDE MÅNEDER

I de kolde vintermåneder, hvor vi bruger det meste af vores tid indendørs sammen med de aller tætteste pga. en verdensomspændende pandemi, kan det være svært at få tiden til at gå. Mange forlader kun hjemmet, hvis det er højest nødvendigt såsom for at handle, lufte hunden eller måske løbe en tur i et forsøg på at holde formen en smule ved lige. Det kan samtidig være svært at holde humøret højt og tonen overfor de nærmeste kan godt tage mange uforudsete drejninger, når man går op og ned ad hinanden dag ud og dag ind. Vi har prøvet det et par gange før, og det er ikke udelukket, at det kommer til at ske igen til næste vinter. Så hvad kan man gøre, for at få tiden til at gå? Løfte stemningen derhjemme? Måske endda gør det til noget hyggeligt?

 

Et godt bud kunne være at gå tilbage til de gode gamle aftener, hvor man hyggede sig med brætspil. Der er kommet mange nye spil på markedet hen over årene, så for mange vil det være en øjenåbner, hvad mulighederne byder på. Om du er til matador, Risk eller noget helt tredje er op til dig. I kan også gøre det til en ugentlig begivenhed, hvor I skiftes til at tage et brætspil med til aftenen. På den måde udvider I jeres horisont samtidig med, at I hygger jer og lærer hinandens præferencer endnu bedre at kende.

 

Alternativt kan I genfinde kærligheden til noget fra jeres barndom eller teenageår. I mit tilfælde ville det være min store samling af Pokémon kort, som nærmest er lige så populært i dag, som det var for 20 år siden! Det kan også være PlayStation 1, noget kreativt eller noget helt fjerde. Pointen er, at disse tider giver mulighed for at genbesøge dele af sig selv, og blive mindet om, hvordan man har udviklet sig hen over årene.

 

Vores sidste bud er, at mødes om et spil terninger. Hvor mange år er det siden, at du har spillet et terningespil med dine venner og veninder, hvor det ikke foregik på en bar? Det er ekstremt sjovt, og uhyre konkurrencepræget, hvor man virkelig ser folk fra alle deres facetter. Det gode ved disse spil er, at der findes flere tusinde terningespil og forskellige typer af terninger, så I kan derfor hurtig finde et spil eller prøve forskellige af. I kan måske endda opfinde jeres eget?